2022-11-10 66 瀏覽
呢晚突然間好想食串燒 上網搵咗呢間串燒餐廳試吓 話晒個名叫做串燒殿 串燒嘅殿堂吖嘛😂錫紙燒蒜蓉花甲花甲份量好多 粒粒蜆殼入面都有蜆肉 加上大量蒜蓉🥰 真係夠晒真材實料呀 多人食就啱晒燒五花腩肉2串五花腩肉肥瘦適中 咬落幾有肉汁 燒過嘅腩肉零舍香口🐷 半肥瘦真係好啱口味😻燒雞軟骨2串雞軟骨幾大粒 真係一粒一粒食唔停呀🐥皇牌牛脷心呢個真係皇牌👅 雖然唔係好厚身 但係燒出嚟嘅牛舌好軟腍 好有牛味 真係我最鍾意嘅一款 惹味蒜蓉燒茄子茄子上面鋪滿晒蒜蓉 就知幾重口味 幾惹味啦🍆 每次去串燒店都好想嗌呢個錫紙燒蒜蓉金針菇呢個係好經典嘅菜式 勾起好多去BBQ嘅畫面呀😋 金菇唔會太大束 好難咬燒流心芝士年糕呢個幾特別 通常芝士年糕都係炸嘅 用燒嘅方法真係比較少 不過不變嘅係裡面都好流心🧀 一路食都見到唔少人叫外賣呀 呢間餐廳真係呢區好受歡迎嘅串燒呀😮 外賣單真係一單接一單
錫紙燒蒜蓉花甲
錫紙燒蒜蓉花甲