2024-07-24
餐廳係傳統席前烹煮關西風糖烤壽喜燒,師傅會係我地面前即場烤煮,係視覺同味覺嘅享受☺️而且餐廳仲有日式小玩意,可以俾客人玩樂,仲有浴衣提供俾客人著👘 即刻有種置身於日本嘅感覺🇯🇵🧸狐火すきやき Sukiyaki Set🌽前菜:白粟米、水雲菜、湯葉三款前菜味道清新,尤其係白粟米爽甜多汁🧅淡路島洋蔥湯來自淡路島嘅洋蔥湯,同平時飲嘅洋蔥湯味道好唔同,特別清甜,中意嘅話仲可以買返屋企飲😌🥚䔿菜茶碗蒸茶碗蒸好滑溜,加入䔿菜增加口感🥩壽喜燒:牛肉肉眼、西冷、牛肩去到最期待嘅糖烤關西壽喜燒,牛肉嚴選日本三大和牛之一 近江牛🐂係香港極少餐廳使用近江牛,牛味濃郁軟嫩,三款牛肉各有特色,有師傅烹調可以享受到最優質嘅壽喜燒😌🥬野菜除咗平時食到嘅野菜之外,最特別就係淡路島洋蔥🧅越近洋蔥芯味道越香甜,真係一試難忘😍🍚滑蛋牛肉蓋飯呢個牛肉蓋飯幾有驚喜,將簡單嘅食材都可以烹調得咁好食☺️🍨甜品伯爵茶雪糕+蕨餅🧡午餐優惠-第三位只需加$99(頭兩位係正價)🧡晚餐優惠-第三位只需加$299(頭兩位係正價)🈹贊好社交平台專頁及圖片評論分享或 Google Map 圖片評論分享送一合時令清酒。
🧸狐火すきやき Sukiyaki Set
🌽前菜:白粟米、水雲菜、湯葉
三款前菜味道清新,尤其係白粟米爽甜多汁
🧅淡路島洋蔥湯
🥚䔿菜茶碗蒸
茶碗蒸好滑溜,加入䔿菜增加口感
🥩壽喜燒:牛肉肉眼、西冷、牛肩
🥬野菜
🍚滑蛋牛肉蓋飯
呢個牛肉蓋飯幾有驚喜,將簡單嘅食材都可以烹調得咁好食☺️
🍨甜品
伯爵茶雪糕+蕨餅
🧡午餐優惠-第三位只需加$99(頭兩位係正價)
🧡晚餐優惠-第三位只需加$299(頭兩位係正價)