2024-11-17
想喺尖沙咀搵個食物質素有保證同埋坐得舒服地方,Dan Ryan’s Chicago Grill 係我嘅不二之選。唔想諗就簡單啲揀左個炭燒封門柳二人餐($628 for 2ppl 另加一服務費)餐包:有兩個麵包,加一個Muffin,麵包暖暖哋,質地軟熟。周打蜆湯(兩碗):熱辣辣嘅周打蜆殼。睇得到嘅豐富材料,質感Creamy。木瓜沙律:份量好多。所有蔬果都好新鮮,爽脆嘅蔬菜同香甜木瓜同埋蕃茄,口感豐富。沙律醬汁酸酸甜甜咁,感覺清新。炭燒封門柳配薯條(兩份):牛扒炭燒果然係香啲。封門柳肉味濃郁,脂肪少。我哋叫咗rare, 肉質軟熟。自家製布朗尼配朱古力士多啤梨(兩份):上枱嘅時候仲係熱熱地嘅。帶點咖啡嘅香味,朱古力味濃郁另外呢度嘅職員都好友善,令人有賓至如歸嘅感覺
另外呢度嘅職員都好友善,令人有賓至如歸嘅感覺