2016-07-08
雖然cafe 位置比較偏僻 又係樓上cafe 但裝潢很文青 服務態度都非常好!👍🏼 鹽燒蟹棒白菌明太子意粉$78呢個係廚師推介的 賣相吸引!😋 明太子撈得均混 非常入味 好好食呀!不過朋友話鹹左d 所以淡味d會更好😁 玫瑰鮮奶抹茶 $60個杯好靚!拉花同玫瑰小花瓣配合得靚 抹茶味都幾好😁 隻貓貓擺設好得意😚macchiato 面頭有層厚厚的奶泡 味道很好 下次要再飲😁 野菌黑松露闊條麵 好多雜菌 正!特別健康的感覺,意粉彈牙入味 ,不過如果個黑松露味可以更加出就更好🙈叫個意粉加 $40 有得揀部份飲品同埋呢個湯!呢個係南瓜湯 好靚呀!南瓜味濃,有些少南瓜容 雖然朋友話鹹左d 但都正!下次想試紫薯湯😍 賣相吸引!先例咖啡落去 玩得又食得 👍🏼加左咖啡落去 真係好好食 !😋 又吾怕會太甜,竹炭窩夫 特別d,比較少有。呢個吾夠脆,脆身d同埋有個醬咁點下會更好 環境好舒服店主服務好好會再黎幫襯🙆🏻
但裝潢很文青 服務態度都非常好!👍🏼
鹽燒蟹棒白菌明太子意粉$78
呢個係廚師推介的
玫瑰鮮奶抹茶 $60
個杯好靚!拉花同玫瑰小花瓣配合得靚 抹茶味都幾好😁
隻貓貓擺設好得意😚 macchiato
面頭有層厚厚的奶泡 味道很好 下次要再飲😁
野菌黑松露闊條麵
好多雜菌 正!特別健康的感覺,意粉彈牙入味 ,不過如果個黑松露味可以更加出就更好🙈 叫個意粉加 $40 有得揀部份飲品同埋呢個湯!
賣相吸引!先例咖啡落去 玩得又食得 👍🏼
環境好舒服