2021-08-31
呢間餐廳係專賣唔同口味既尼泊爾餃子(momo),每一種既賣相都好色彩繽紛,而且仲結合左fusion既口味,例如有中式、西式或韓式,本身最想試既係海南雞Momo,但去到已經賣哂,所以今次就試左其他兩款😝🐽Kimchi Momo $98尼泊爾餃子既皮係較厚同有咬口,呢款是素餃黎,裏面有泡菜、菇、粉絲、芝士同菜,味道都幾辣🌶,另外會有幾款醬汁比我地去沾,包括薄荷醬同辣醬,我比較鍾意隻辣醬,好惹味🤣••••••••••••••••••••••••••••••🐽Swiss-Italian Cheese Fondue Momo $98呢款裏面係芝士餡,味道比較淡,唔係好濃既芝士,但配埋個他他醬食就幾match👍🏻••••••••••••••••••••••••••••••🐽Dynamite Prawn Roll $118一個既份量都唔少,切開左一半,兩個人share黎食岩岩好😆我幾鍾意個卷,外皮係烤餅加蛋皮,餡料都非常豐富,有炸蝦同爽口既椰菜絲、蘿蔔絲,加埋個cocktail sauce,有啲似沙律醬🤤••••••••••••••••••••••••••••••🐽Orange Blossom $4
🐽Kimchi Momo $98
🐽Dynamite Prawn Roll $118
🐽Orange Blossom $42
味道似fruit punch,較多橙味,一啲都唔甜,很清爽🥤用自家製既膠罐上,幾特別
🐽Sky Lime $42
用新鮮既青檸調配而成,酸酸甜甜,配餃子或烤卷呢類飽肚野就岩哂😂