2021-06-14 25 瀏覽
前排放工之後,朋友就帶左我黎呢間西餐廳食野😋😋餐廳行型格路線,仲有「人間煙火」呢4隻霓虹燈字,好有feel😍😍環境都幾舒服,另外仲有露天座位可以俾客人食shisha~~🐙意式西西里汁燴八爪魚 $118✨賣相好吸引!幾鍾意佢個西西里汁,酸酸甜甜好開胃😋😋配八爪魚真係超夾~~八爪魚口感彈牙,又唔會好韌👍🏻👍🏻仲有2塊蒜蓉包,烘過黎所以好香口,蘸醬汁食特別滋味呢❤️❤️🍖啤酒焗德國豬手 $248✨份量好多,仲好貼心咁已經切好哂一舊舊~~豬手外皮焗到好香脆,肉質都幾嫩滑,帶點鹹香味🤤🤤驚唔夠味都可以蘸旁邊既芥末醬~~薯角都好香口,炸到脆卜卜好好食😋😋提醒一下,豬手要等30分鐘左右先有,大家可以叫住其他野食食住先~~🍫心太軟朱古力蛋糕配雪糕 $78✨心太軟上面有個雲呢拿雪糕,一凍一熱好過癮🤤🤤食落甜甜地又唔會好膩,裡面仲有朱古力流心,好正❣️❣️🍸Winter $78✨呢杯係mocktail黎,成份有熱情果、牛奶、乳酪同紅石榴糖漿~~飲落幾香熱情果味,酸酸甜甜幾fresh😋😋-🍹Bubble Bee $118✨朋友就叫左杯cocktail,成份有菠蘿、荔枝酒、接骨木花酒、青檸汁同梳打~~飲落似菠蘿梳打易
前排放工之後,朋友就帶左我黎呢間西餐廳食野😋😋
環境都幾舒服,另外仲有露天座位可以俾客人食shisha~~

🐙意式西西里汁燴八爪魚 $118✨
賣相好吸引!幾鍾意佢個西西里汁,酸酸甜甜好開胃😋😋
配八爪魚真係超夾~~
八爪魚口感彈牙,又唔會好韌👍🏻👍🏻

🍖啤酒焗德國豬手 $248✨
份量好多,仲好貼心咁已經切好哂一舊舊~~
豬手外皮焗到好香脆,肉質都幾嫩滑,帶點鹹香味🤤🤤
驚唔夠味都可以蘸旁邊既芥末醬~~
薯角都好香口,炸到脆卜卜好好食😋😋

🍫心太軟朱古力蛋糕配雪糕 $78✨
心太軟上面有個雲呢拿雪糕,一凍一熱好過癮🤤🤤
食落甜甜地又唔會好膩,裡面仲有朱古力流心,好正❣️❣️

🍸Winter $78✨
飲落幾香熱情果味,酸酸甜甜幾fresh😋😋
🍹Bubble Bee $118✨
飲落似菠蘿梳打易入口,啱哂唔係成日飲酒既人👍🏻👍🏻