2012-05-13 88 瀏覽
中學 ge 聚會, 揀左呢間尖沙咀cafe雖然佢叫樂園, 但係並唔係食魚旦粉, haha呢間cafe 最好 ge 就係就腳 !Isquare 對面, 上樓cafe , 有得一路食一路玩board game佢D board game 拍晒片教你點玩, 雖然你都唔會睇, 但係誠意分有100Board game 係D 要上網搵先買得到ge game, 真係幾好玩有好多都係用腦ge game, 夠我地玩完再玩有D 就純粹好笑 ge , 小朋友都岩玩野食有散叫, 有套餐, 我地叫左套餐, 唔駛諗 , 份量阿老闆姐姐幫你諗埋 !對我地呢D 淨係掛住玩, 唔想諗淨係識得食ge 人非常好.野飲選擇唔算多, 30 幾款左右但係好足料 ! 抵讚 !食完野, 老闆姐姐話有個叫怪獸雪糕, 唔試唔得睇相都ok , 於是8個人 叫左一個黎試嘩...真係好大個, 一人一淡, 8 個人都食唔晒最後, 環境同服務到唔錯簡單, 乾淨, 舒服老闆姐姐同煮野食姨姨 都好有禮貌, 又會介紹有咩好玩仲有隻貓, 叫大金 , 又要威又要帶頭盔
中學 ge 聚會, 揀左呢間尖沙咀cafe
雖然佢叫樂園, 但係並唔係食魚旦粉, haha

呢間cafe 最好 ge 就係就腳 !
有好多都係用腦ge game, 夠我地玩完再玩
有D 就純粹好笑 ge , 小朋友都岩玩
九重天
野食有散叫, 有套餐,
我地叫左套餐, 唔駛諗 , 份量阿老闆姐姐幫你諗埋 !
對我地呢D 淨係掛住玩, 唔想諗淨係識得食ge 人非常好.

野飲選擇唔算多, 30 幾款左右
但係好足料 ! 抵讚 !
我愛金沙
食完野, 老闆姐姐話有個叫怪獸雪糕, 唔試唔得
睇相都ok , 於是8個人 叫左一個黎試
嘩...真係好大個, 一人一淡, 8 個人都食唔晒
怪獸雪糕
最後, 環境同服務到唔錯
簡單, 乾淨, 舒服
老闆姐姐同煮野食姨姨 都好有禮貌, 又會介紹有咩好玩
仲有隻貓, 叫大金 , 又要威又要帶頭盔
九重天
我愛金沙