2017-11-26 133 瀏覽
--------------✏️Happy Friday 緊係食d肥仔野每次係尖東搵野食都唔易 因為食黎食去都係果d 無新意咁岩行過neway ceo門口 見到seafood stand 價錢相宜 就入去試啦牛魔王漢堡$58煙三文魚田園沙律$48蕃茄忌廉海鮮扁意粉$62好食指數: 7/10個burger 唔算好juicy 但漢堡肉咬落有質感 芝士portion亦都覆蓋晒成個漢堡肉 如果面包能夠烤香d更好原本唔睇好既沙律 反而最正 蔬菜好新鮮 而且種類亦都好多 加埋三文魚食更強口感 最好既係佢有黑醋汁 適合一年365日都要減肥既我蕃茄忌廉海鮮扁意粉就正常啦 無咩特別 意粉無煮淋既 海鮮方面係d蝦同青口整體唔錯呀 尖沙咀食厭海港城 k11 mira 可以過黎幫襯小店------------------------------📍Seafood Stand尖沙咀麼地道65號安達中心地下5 號舖
--------------✏️
Happy Friday 緊係食d肥仔野
每次係尖東搵野食都唔易 因為食黎食去都係果d 無新意
牛魔王漢堡$58 煙三文魚田園沙律$48 蕃茄忌廉海鮮扁意粉$62

牛魔王漢堡$58
煙三文魚田園沙律$48
蕃茄忌廉海鮮扁意粉$62
好食指數: 7/10
📍Seafood Stand
尖沙咀麼地道65號安達中心地下5 號舖
5 分鐘 (堂食)
  • 煙三文魚田園沙律