𝗛𝗼𝗻𝗯𝗼早兩年擠身全球最佳漢堡唯一一間香港店,宜家開多左幾間分店,唔洗下下過海先食到。名氣咁大又開左分店,水準質素會唔會差左呢?答案係水準依然,仲Keep到喎😎呢晚收工大約6點去到海港城店,剛好係日落尾聲,有啲晚霞🌄天空仲好靚。睇住呢個靚景,個人真係特別開心☺️叫左個經典漢堡、一個𝗛𝗼𝗻𝗯𝗼漢堡𝟭.𝟱,𝟭.𝟱個個比起經典漢堡就係變左雙層牛肉,而且有芝士,如果想食豐富啲,就可以叫𝟭.𝟱或者𝟮.𝟬喇🧀佢塊牛係真心好食既,煎得好香,肉味香濃,咬到中間仲好軟嫩。小食叫左份蕃薯條,條條都好厚切,炸得好香脆,仲有微微焦糖的感覺🍠佢個醬汁都好特別,似係千島醬再加左辣醬,好好食😍🔸經典漢堡🍔🔸 𝗛𝗼𝗻𝗯𝗼漢堡𝟭.𝟱🍔🍔🔸自家製蕃薯條🍟🔸Apple Pie Iced Tea、Mike’s Lemonade🥤
呢晚收工大約6點去到海港城店,剛好係日落尾聲,有啲晚霞🌄
天空仲好靚。睇住呢個靚景,個人真係特別開心☺️

🔸經典漢堡🍔
🔸 𝗛𝗼𝗻𝗯𝗼漢堡𝟭.𝟱🍔🍔