墨西哥牛肉玉米餅沙律 $138沙律貫徹墨西哥菜色彩繽紛嘅傳統,多種蔬菜嘅配搭猶如調色盤一樣,翠綠既沙律菜,鮮紅既蕃茄仔同紅石榴粒,金黃色既芝士碎,淺綠色既牛油果同埋牛肉碎,食材非常豐富,份量極多雞肉墨西哥脆玉米片 $138本身比較少接觸墨西哥菜,第一次見到玉米片係有紅紅黑黑既顏色❤️🖤味道其實一樣,不過見到咁多顏色令人心情好開心😆另外雞肉以手撕雞狀態呈現,已經預先以醬汁拌好,非常入味,加埋表面既墨西哥辣椒同碟底既芝士醬汁夾埋一齊食,十分惹味墨西哥酥餅(羊肉沫.薄荷.奶酪) $138熱辣辣既酥餅好香芝士味,餡餅烤得外脆內軟,裡面既羊肉餡料超多,調味十足,味道唔膻,另外醬料分別有蕃茄莎莎、牛油果醬同乳酪醬,每次食都可以揀唔同既醬汁,令到每啖都有驚喜❤️洋蔥圈伴蕃茄.乳酪 $88洋蔥圈都分別配有蕃茄莎莎同乳酪醬,即刻洋蔥圈炸得香脆,沾上醬料後都唔會覺得太熱氣,酸酸地既感覺更加開胃🤤

墨西哥牛肉玉米餅沙律 $138

雞肉墨西哥脆玉米片 $138