KABOOM

2024-07-03 281 瀏覽
餐廳望到維港靚景,食物質素高,平日夜晚都full,大家黎之前記得book定位KABOOM Sharing Platter好鍾意呢個小食拼盤,非常豐富,🈶 炸雞翼、春卷、泰式魚餅、豬肉腸➕ 炸蝦丸,配上3️⃣款醬汁,我就最鍾意食炸蝦丸,夠曬香滑惹味Thai Green Mango and Green Papaya Beef Salad沙律非常新鮮,🈶蕃茄仔、青芒果及青木瓜絲,配上自製泰式醬,感覺好fresh,烤牛肉食落香嫩得黎又充滿牛味,值得一試👍🏻Thai Lobster Sauce Strozzapreti Pasta with Lobster Tail龍蝦尾肉質嫩滑,通粉口感煙煙韌韌,配上香濃嘅龍蝦汁,十分美味可口Oven Baked Sambal Stingray第一次食黃貂魚,個味道都幾特別,魚肉質地比較厚實,仲配上新鮮時令蔬菜Miss You!呢款cocktail好igable,非常易入口,好啱我口味😍飲落係淡淡嘅玫瑰🌹桃味,仲有清新嘅柚子香Every Day Feels Like A Monday!另一杯叫咗好靚嘅Blue Monday🩵飲落係酸酸甜甜嘅青蘋果🍏柚子味

KABOOM Sharing Platter

Oven Baked Sambal Stingray

Miss You!