呢一間就係最近新開嘅人氣Cafe ,好多人對佢期望都好大,究竟係咪真係咁值得去排隊?定係虛有其名?😳大力推介✨大阪燒酸種麵包🥪 $138佢嘅醬汁就係我哋平時食大阪燒嘅醬同埋沙律醬,但係大讚嘅係十分足料,兩粒大大粒嘅帶子、加上大量嘅蟹籽 、一條大炸蝦、味道好特別。而且麵包唔會太過硬或者軟,口感啱啱好非常鬆脆。原條蒲燒鰻魚漢堡🍔 $148份量好大,蒲燒鰻魚嘅味道同漢堡都幾夾,鰻魚嘅味道唔會搶晒成個漢堡嘅味道,入面係一啲好正常嘅洋蔥蕃茄等配料,再配搭埋黃金脆薯條。芝士Pizza 🧀🍕$78開頭以為係平平無奇嘅芝士pizza但係冇諗過入口會甘有驚喜,雖然佢唔係拉絲芝士,但都有好濃烈嘅芝士味。草莓芝士蛋糕刨冰🍓🍧 $118呢一款刨冰,唔係我哋平時食嗰種好死甜嘅士多啤刨冰,而係用新鮮士多啤梨整成嘅草莓醬&奶醬配搭,令到成個刨冰整體有種酸甜酸甜嘅味道,而且入邊都有滿滿嘅驚喜,有好多原粒嘅士多啤梨、芝士蛋糕、餅乾碎,口感十足!焙茶鮮奶 &竹炭Latte ☕️焙茶鮮奶焙茶味好濃烈,而竹炭Latte反而就係咖啡味比較重整體我覺得甜食同鹹點都係正常發揮,味道都不錯嘅。如果你想去打卡嘅話,我覺得不妨去朝聖一下,

大力推介✨

芝士Pizza

草莓芝士蛋糕刨冰🍓🍧 $118

草莓芝士蛋糕刨冰

焙茶鮮奶 &竹炭Latte ☕️
焙茶鮮奶焙茶味好濃烈,而竹炭Latte反而就係咖啡味比較重

整體我覺得甜食同鹹點都係正常發揮,味道都不錯嘅。如果你想去打卡嘅話,我覺得不妨去朝聖一下,但係一定要有心理準備,平日都要排一個鐘以上😵‍💫
‼️而最受歡迎嘅雲朵升降打卡位☁️只限於大家影相拍照使用,大家要留意番。同埋如果大家驚刨冰連埋其他食物一齊落餐,會好快溶化的話,想之後加單就要留意番個時間。因為當其時我去嘅時候可能網絡出現問題,我加單佢冇顯示到,之後我再叫人人手落單,都等咗差唔多45分鐘或以上,其實係幾耐下🥺 Tota點餐同用餐時間兩個半鐘左右。

📍 LAB ZERÕ (尖沙咀) @labzerohongkong
尖沙咀金巴利道68號地下B號舖

60 分鐘 (堂食)
大阪燒酸種麵包
芝士Pizza