2021-01-30 55 瀏覽
-{尖沙咀抵食gelato😍😙}喺app bookmark左好耐 真係勁抵食😎😎文末講點解哈哈🤤two scopes🤤($27.5)今次叫左4款雪糕 又係會順序排最好食嘅先!!!開心果: 今次開心果味雪糕濃度啱啱好 回甘嘅味道啱曬我口味🥰冇上次grandhyatt咁誇張😂😋Yogurt: 酸酸地勁Fresh 配埋柚子醬味道超夾😆💕Tiramisu: 基本嘅tiramisu元素都有 但食落冇食緊真係tiramisu咁正👀冇乜酒味 整體淡左啲海鹽焦糖: 一開始食落幾好食嘅~但食多幾啖真係太膩 太甜同埋有啲起痰感覺😂唔知有冇人明👖褲評: 8.8/10依個價錢食Gelato真係好抵🙊環境都唔錯 但住山林道幾chill😌一定會再夾時間encore架🥳🥳🥳性價比: 8.5/10服務: 8/10環境: 8.8/10🔔小tips: 1️⃣喺app book有半價吖 快啲去試喇~2️⃣試咗火龍果味一啖 另一間好味啲(我之前有介紹過㗎!)🚩Gelato-Go🚩地址:尖沙咀彌敦道176The Nate號地舖
{尖沙咀抵食gelato😍😙}

🤤two scopes🤤($27.5)
今次叫左4款雪糕 又係會順序排最好食嘅先!!!
Yogurt: 酸酸地勁Fresh 配埋柚子醬味道超夾😆💕

👖褲評: 8.8/10

性價比: 8.5/10
服務: 8/10
環境: 8.8/10

🔔小tips:
1️⃣喺app book有半價吖 快啲去試喇~
2️⃣試咗火龍果味一啖 另一間好味啲(我之前有介紹過㗎!)

🚩Gelato-Go🚩
地址: