當日喺尖沙咀做完嘢之後想食拉麵🍜附近有幾間選擇~決定邊間多人就去邊間!見到呢間小店坐滿人~就決定係你啦📣一郎!入邊裝修好得意~超多畫仲有勁多bearbrick✨坐低店員就會比一個QR code落單,仲會勁細心咁講解佢哋最新嘅優惠 — $19.9餃子放題🎉不過當日好飽就無嗌到~見到隔離枱嗌咗,上枱係冰花餃子,就算係放題都有誠意!下次有機會會G持下🤜🏻🌟白郎君 $88可能因為我食得少唔同嘅拉麵,第一次見到拉麵店有甜豆,有啲搞笑🤣🤣🤣上枱第一啖試下個湯先!係唔會過鹹嘅豬骨湯底,飲得出係心思嘢,應該煲咗好耐~不過對於成日都出街食嘅我,會覺得個湯底偏淡,但友人話覺得幾鍾意🫶🏻麵質幾特別,揀咗普通,食落好似爽口彈牙嘅福字麵,個人幾鍾意❤️配菜有🥚醬油溏心蛋、荀、甜豆、叉燒🐖、紫菜、蔥~🥢溏心蛋好好食!有調味過,成個滑入口係大滿足~🥢叉燒係慢煮叉燒,偏多瘦肉再加少少肥肉,咬落少少豬騷味🫡味道:3/5性價比:3/5回訪度:50%

🌟白郎君 $88
配菜有🥚醬油溏心蛋、荀、甜豆、叉燒🐖、紫菜、蔥~
🥢溏心蛋好好食!有調味過,成個滑入口係大滿足~
🥢叉燒係慢煮叉燒,偏多瘦肉再加少少肥肉,咬落少少豬騷味🫡

味道:3/5
性價比:3/5