2022-05-28 19 瀏覽
尖沙咀 - kebab Bistro話說有一日等巴士嘅時候,一直聞到好香嘅印度食物味道,原來係前面等車嘅中東國家嘅人拎住外賣番屋企食,究竟係咩美食驅使由九龍區拎去新界區,於是為食嘅小編膽粗粗之下問一問,原來係新開嘅士耳其菜😋😋於是小編有日同朋友仔放工後尋找,鮮黃色光猛嘅招牌就如漆黑中一點光芒,兩大個轉轉烤雞同烤羊架十分吸睛🤩轉轉烤雞肉加脆脆薯條(🌟95.33/100)💲70又有故事發生!原本想食kebab但又想食薯條,於是我哋叫咗呢個set,店員裝盒嘅時候先發覺原來我哋叫錯咗😂即刻用有限嘅英文同番店員講,最後薯條吾需要加錢畀我哋食😍 曲形粗薯條係即叫即炸嘅,沿途都聞到好香薯條味道,食落外脆內軟🤤kebab皮先用機烤熱,內有生菜、生紫洋蔥、雞肉等等,口感好豐富,醬汁辣辣哋,好惹味,一條大大卷兩個人share 當宵夜食啱啱好⚠️但要小心醬汁好多,朋友仔一路食一路滴🤣🤣🤣
尖沙咀 - kebab Bistro

轉轉烤雞肉加脆脆薯條(🌟95.33/100)💲70