2023-03-01
2023.02.28話咁快又一個月既結束🔚當然要去chill 一chill🤘🏻今次就去左呢間尖沙咀赫德道轉角位新開張既韓國Pocha🇰🇷 一路食晚餐一路飲下酒先✌🏻餐廳裝修完全係韓國型格酒吧feel🇰🇷燈光音響效果都誇啦啦👍🏻Hangover Killer 😵 $50原來係店主親自係韓國引入呢期最Hit既Soju🆒兩枝飲品MIX埋一齊!好易入口又帶甜🤭牛胸肉🐃配韭菜沙律🥗 $280超大碟❕薄薄既牛胸肉食落十分嫩滑而且帶有油脂🥰配上洋蔥🧅同韭菜食!愈食愈開胃😋泡菜煎餅 $120煎到金黃橙色🧡外層香脆🙂中間包住滿滿泡菜多一份爽脆口感💋半半炸雞🍗 $195黎韓國餐廳必點既菜色之一✅有五種口味選擇👐🏻今次揀左芝士炸雞🧀香辣蒜香醬油炸雞🧄份量多到飛起😂仲要係無骨炸雞岩曬我😍熱辣辣🔥加上外脆內嫩加上調味後更美味👅辣炒年糕 $180辣得好惹味!而且帶點甜🙂年糕既質感好彈牙🦷加上雞蛋🥚同其他配菜更加豐富❤️依家新開張仲有8️⃣折優惠🎊話唔埋仲可以係到識番個OPPA👨🏻
話咁快又一個月既結束🔚
當然要去chill 一chill🤘🏻