2021-08-04
想同大家介紹一下一間我同好多朋友都好中意食嘅日式燒肉放題店!呢個放題除左燒肉,仲有刺身、壽司、菜類、炸物、同其他小食等,食物種類一啲都唔少🥰燒肉方面,我好中意食佢嘅一口和牛,細細粒好易燒,而且唔會有好多肥肉,我地都encore左好多次🙈 另外牛小排同豬頸肉都非常唔錯,五花肉肥瘦適中,值得一試!海鮮我就推薦佢嘅元貝同蜆,兩款都okay新鮮,不過個人就認為蠔有啲腥🦪 不過佢地仲有三文魚頭!雖然好大舊但一啲都唔難燒🤤菜類方面,金菇、粟米、同蒜蓉係必叫,燒完之後將佢撈埋一齊,正🤣刺身方面,雖然唔算好新鮮,但以放題黎講唔差🍣 重點推介嘅小食:蟹籽沙律 — 唔知點解我每個朋友叫左都話好好食😂 榴槤炸彈同炸雙皮奶都唔錯🤤不過放題唔包飲品,如果想要飲品每位加$30就可以任飲冇酒精飲品架喇🥤