2021-07-19
日本復古咖啡店🤎搭入舖頭就見到賣好多唔同既雜貨,有富士山系列既杯杯碟碟、飾物、衣服等等 全部都超日系超細緻🍵小編樣樣都好想帶番屋企!咖啡店同雜貨店係一齊架~係等位既同時都可以逛逛街,咁既設計真係好細心小編覺得呢間咖啡店超用心設計,所有杯/碟/餐具都非常精緻,連擺盤都係 令我食得好開心😆圖一//蜂蜜蘋果咖喱雞肉烏冬定食 $128追加 明太子富士山飯團 $18小編只看相一開頭諗份量好似有點少,全部都一少碟,但叫左之後就後悔了🤣份量大到食唔哂!蜂蜜蘋果咖喱味真係好特別,以前都無試過類似既味道明太子飯團我個人覺得有少少淡,明太子味道唔係好出 不過樣貌黎講係100分🤤圖二// 富士山 $78 (限定跟定食特飲-20)抹茶拿鐵 $48其他飲品跟定食會半價喔(^ω^)特別要稱讚富士山飲品!是由白朱古力加天然碟豆花沖配,起初小編怕會好甜 最後覺得還好~還有很重的白朱古力味🍵抹茶latte都很好喝呢~即使小小的咖啡店,食物種類不太多 但係都會有想回頭再光顧!😚因為地方太舒服 價錢質素亦不差!
圖一//蜂蜜蘋果咖喱雞肉烏冬定食 $128
追加 明太子富士山飯團 $18
蜂蜜蘋果咖喱味真係好特別,以前都無試過類似既味道
圖二// 富士山 $78 (限定跟定食特飲-20)
抹茶拿鐵 $48
其他飲品跟定食會半價喔(^ω^)