2022-05-20
前排行過已經覺得好靚,今日終於付諸實行🤤佢出面係bar feel,入面係星馬餐廳😀裡裡外外design都好靚,好用❤️,野食都冇得頂😉🙂🔸馬來西亞當歸燒春雞 $228未食嘅時候已經聞到隻雞係超級大浸藥材味,佢用當歸醃製燒春雞🐔春雞好嫩滑好juicy🤤🔸甲必丹軟殼蟹燉飯 $178呢個飯好惹味,對於我呢啲唔食得辣嘅人,其實都覺得有少少辣😎但係你會越辣越想食👍軟殼蟹炸得香脆脆,飯唔太濕,軟硬適中😀如果大家都食得少少辣嘅話,一定會覺得佢超級好食🥳🔸烤牛舌中心切塊🐄 $58牛舌好嫩口,就算嗰時我哋影相影咗勁耐都好,佢都仲係好juicy😀🔸Durian kiss. (160ml) $98 鍾意食榴槤嘅人一定要試,酒精濃度相對冇咁高,佢係用榴槤蓉打溶咗溝咗酒,我自己就好唔鍾意榴槤嗰隻味,但係都食咗幾啖,的確好濃沃嘅果香味👍😶🔸AWAKENING EARL GREY $138杯飲品絕對係打卡able ,打開嘅時候有啲煙霧瀰漫,佢入面嘅香精係有少少香氣😀哩杯飲品入面嘅酒精成分相對會濃少少,不過對於我唔常飲酒既人嚟講都唔難入口😊
🔸馬來西亞當歸燒春雞 $228
🔸甲必丹軟殼蟹燉飯 $178