2022-11-28
去尖沙咀飲酒見到呢間新開就當然要試下,呢度環境好舒服,有分室內同室外🎆 而且好有設計感~ 咁我地就揀左2款意粉同2杯mocktail🥂 🦀 越河蟹肉。加拿大海膽。蔥油意大利粉 $198一上到枱見到個擺盤勁靚,即刻覺得好似去左高級餐廳食野咁🙈 呢款意粉係幾特別,用香蔥油乾拌意大利粉,意粉汁比較濃郁,而蟹肉同海膽都好甜,配料份量都好多,好味😋🍝 脆皮鴨胸。明太子忌廉意大利粉 $138明太子好多,白汁忌廉好creamy,香煎鴨胸勁濃味✨唔會太鹹😗🍸Abbey Garden $108呢杯係Cocktail黎,加入左薰衣草、玫瑰🌹、檸檬🍋同Gin、荔枝,杯酒仲要有D裝飾,簡簡單單都幾靚😻 充滿荔枝味,酒味都唔算濃,好啱女仔飲🧍🏻♀️🍹Blueberry nojito $98呢杯係Mocktail黎,加入左藍莓、薄荷和檸檬,入口清新舒服~酸酸地,唔太甜~😎總括而言 (5個💓係最高)好味指數 : 💓💓💓💓🤍服務態度 : 💓💓💓💓🤍環境打卡 : 💓💓💓💓🤍回頭指數 : 💓💓💓💓🤍📍Backdoor Restaurant and Bar🏢尖沙咀諾士佛台一號地下🕗星期一至日 16:00 - 02:00#
🦀 越河蟹肉。加拿大海膽。蔥油意大利粉 $198
🍝 脆皮鴨胸。明太子忌廉意大利粉 $138
🍸Abbey Garden $108
🍹Blueberry nojito $98
總括而言 (5個💓係最高)
好味指數 : 💓💓💓💓🤍
服務態度 : 💓💓💓💓🤍
環境打卡 : 💓💓💓💓🤍
回頭指數 : 💓💓💓💓🤍
📍Backdoor Restaurant and Bar
🏢尖沙咀諾士佛台一號地下
🕗星期一至日 16:00 - 02:00
#尖沙咀美食 #尖沙咀必食 #西餐 #食好西 #美食 #bar #酒 #cocktail #mocktail #party