餐廳: The Wall Street Bar & Lounge
資訊:

2025-02-11 0 瀏覽
呢度裝修好特別,好有英倫風格,今日嚟試咗佢嘅週末午餐,包括前菜、餐湯同埋主菜,份量啱啱好👍 前菜係煙三文魚風乾火腿拼盤 ,好特別嘅一個前菜,放咗醋做dressing好惹味😊 是日餐湯係松露湯,或者可以加$30轉做龍蝦湯都得😍 兩款都唔錯㗎,尤其是龍蝦湯好足料 🦞 香煎紐西蘭牛柳 🥩 主菜揀咗我最鍾意食嘅紐西蘭牛柳,五成熟啱啱好,可以跟薯菜或者意粉都得 🍝 The Wall Street 美式牛肉漢堡 🍔 美式牛肉漢堡都一定要試,呢個就係配薯條🍟 Milk Tea Wash 🍹 最後一定要推介佢啲Cocktail,呢個好有香港特色,將奶茶透明化,可以試下😋
香煎紐西蘭牛柳 🥩
The Wall Street 美式牛肉漢堡 🍔
美式牛肉漢堡都一定要試,呢個就係配薯條🍟
Milk Tea Wash 🍹