呢間位於尖沙咀嘅大熱人氣樓上酒吧whatever bar,最為人熟悉嘅一定係其人間煙火嘅霓虹燈,差不多係每個人嚟到必定打卡嘅位置,除咗打卡位外,佢哋嘅食物Cocktail 都係好出色。莎樂美腸薄餅:薄餅餅底超薄身,焗得好香脆,最特別係將帶甜嘅黑醋汁淋喺薄餅表面,無諗到會同莎樂美腸嘅咸香味非常夾,非常之有驚喜。經典芝士牛肉漢堡配炸薯條:呢度嘅漢堡令人期待,睇到好多人推介,佢哋用左竹炭嘅包,令漢堡呈型格嘅黑色,入面用料亦好豐富,包括有煎得香脆可口嘅煙肉,半熟流心嘅雞蛋,清爽生菜,多汁酸甜嘅番茄,仲有滿滿肉汁,肉味香濃嘅牛肉漢堡扒,令漢堡嘅味道口感都極為豐富,好好味,怪不得咁多人都會推介。水信玄餅配雜莓醬:水信玄餅係日本和菓子嘅一款,佢擁有極其潔白透明嘅外觀,仿似水滴一般,有水嫩嘅口感,味道高雅脫俗,再加埋店家所配搭嘅秘製雜莓醬就更能突顯出水玄餅所帶嘅清新感覺,非常之適合炎炎夏日所享用。Red Alert :因為入面加左red wine ,所以整杯cocktail呈現出紅色,而味道又因為有Sprite,所以較易入口。Blue Hawaii :因為有blue curcao,主調顏色係藍色,加左
Blue Hawaii :因為有blue curcao,主調顏色係藍色,加左pineapple juice令到果味更加突出,好有夏日嘅感覺。