2024-10-01
厚福街有好多食肆,原來樓上鋪有呢間咁有空間感嘅居酒屋,好有空間感,坐得又舒服,不知不覺我同朋友由6點幾坐到10點幾!食物都好多有驚喜,值得一試!❤️手揸餅海膽蝦卷 hkd 148有6舊咁多!海膽好新鮮,蝦同配菜味道好夾👍🏼❤️ 明太子燒饅頭 hkd 58必叫!饅頭炸咗,所以脆脆地,配上明太子,出奇地超好食!!👍🏼👍🏼❤️ 燒羊扒 hkd 60肉質好好好嫩滑!師傅掌握燒嘅時間啱啱好!好食😋❤️ 鹹牛肉燒飯團 hkd 40呢個都好好食!因為佢除咗有鹹牛肉之外,佢仲有明太子同埋三文魚、梅,最特別係佢有飯焦!好有口感!好抵食!仲有我覺得甜品都係必要,芝麻味雪糕係好食過抹茶味,但係兩款我都好鍾意😋我地仲叫左1L 嘅雙倍IPA 手工啤酒好有麥味,又好易入口,好享受😎雖然佢有+1 ,但係星期日至星期四都有全單八折!所以想去比較抵又食得舒服嘅居酒屋,可以考慮呢一間。同埋佢仲有個宵夜優惠! $98有六罐啤酒🍻!!想揾下場都係幾好嘅選擇👍🏼💁🏼♀️服務:有加一,職員好樂意為你服務🏡環境:坐得好舒服☺️
❤️手揸餅海膽蝦卷 hkd 148
有6舊咁多!海膽好新鮮,蝦同配菜味道好夾👍🏼
❤️ 明太子燒饅頭 hkd 58
❤️ 燒羊扒 hkd 60
肉質好好好嫩滑!師傅掌握燒嘅時間啱啱好!好食😋
❤️ 鹹牛肉燒飯團 hkd 40
💁🏼♀️服務:有加一,職員好樂意為你服務
🏡環境:坐得好舒服☺️