一直以黎都好想去下d chill既酒吧唔會太嘈 又乾淨 可以同朋友傾下計而呢間位於N2尖沙咀地鐵站既樓上酒吧就完全符合要求❤️入款坐低之後 餐廳經理就為我地一一介紹佢地既signature cocktail 服務service都好nice☺️ Yama-tini 🍸超surprise既一杯cocktail 好有衝擊感入口滿滿wasabi味 但絕對唔會攻鼻或者太辣 飲完之後好想食刺身😂佢入面有加入honey 帶有少少甜味Base係sake🍶 成件事都好日本風另外重有Dry VermouthHeaven Hana🥂粉紅感滿滿 少女心開花既一杯特色cocktail 無論味道抑或打卡 都好適合少女🤣如果初次接觸cocktail想甜甜地入口的話 呢杯絕對係首選杯身沾上玫瑰花既花瓣 提升粉色感而飲既時候有陣陣花香味 lavender and roseBase都係採用左sake 🍶有少少sparkling感 因為加左soda海盜芝士配餅餅🧀芝士配酒 ❤️❤️餅餅薄脆 輕口 加上咸咸地既芝士 入口順滑 食完一塊再飲啖cocktail 好滿足炸豆池魚🐟細細條既魚仔 經過油炸之後 香口絕對無腥味而炸粉外層控制得
一直以黎都好想去下d chill既酒吧

細細條既魚仔 經過油炸之後 香口絕對無腥味
而炸粉外層控制得幾好 唔會過厚 剛好包裹魚仔外層
微微既咸味 餸酒一流

醬汁豆腐
鐘意食豆類製品既我 推薦推薦!!
醬汁味道適中 咬落去真係會有汁滴出黎
外層脆得黎 入面係鎖住左醬汁
極具口感 推薦推薦!!!

牛肉秋葵卷
牛肉唔會太乾 就算凍左食 都好惹味
內裡既秋葵十分juicy
口感豐富 有牛肉味之餘 有秋葵既濕潤感同少少爽脆

酒吧有戶外位 可以向職員查詢
但呢日咁岩遇著落雨 未有到戶外睇果view
下次要再去打卡飲酒同朋友放工chill下
  • 醬汁豆腐