❛❛尖沙咀水泥清新風打卡𝒸𝒶𝒻𝑒 ❞🌵☕️🍵🧁🍮☁️🍝呢排好ℋ𝒾𝓉既打卡𝒸𝒶𝒻𝑒,外觀簡潔精緻,內部裝修係偏工業風。睇中左門口個雲朵仙人掌打卡位好耐,所以慕名而來☁️🌵🩶📷但係夜晚嚟影,難度又增加左🏙️· - - · - - · - - · - - ·🔸蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉🔹蒜香牛油雞翼🔸芋泥芋圓牛乳刨冰🔹黑芝麻鮮奶🔸岩茶烏龍茶· - - · - - · - - · - - ·🍝叫左𝒮𝒾𝑔𝓃𝒶𝓉𝓊𝓇𝑒蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉,呢個咸點好食,唔會伏穩陣之選😋🍗 蒜香牛油雞翼,呢個亦都係穩陣之選,口感酥脆,雞肉嫩滑,蒜香濃郁,牛油的豐富口感增添了美味的層次,係乾身左少少🤏🏻有啲醬汁配就更好。🍧芋泥芋圓牛乳刨冰呢到刨冰打卡一流,外貌好靚牛乳冰都係正常發揮,分量唔細係牛乳冰之間都有芋圓,整體好食🍨🧊🥛黑芝麻鮮奶口感濃郁,香甜可口。會飽肚之選,因為刨冰都有奶成分,所以我無揀~🍵岩茶烏龍茶養生的ℳ𝑒想飲熱飲{食冰好凍咁🥶},原本想飲黑糖紅棗玫瑰花茶,可是已售完。· - - · - - · - - ·個人整體評價📝/巧吃:6.5/10✨/價錢:7/10 🌟/服務:6/10
❛❛尖沙咀水泥清新風打卡𝒸𝒶𝒻𝑒 ❞
🌵☕️🍵🧁🍮☁️🍝
但係夜晚嚟影,難度又增加左🏙️

· - - · - - · - - · - - ·
🔸蒜香明太子櫻花蝦配珍寶帶子意粉
🔹蒜香牛油雞翼
🔸芋泥芋圓牛乳刨冰
🔹黑芝麻鮮奶
🔸岩茶烏龍茶
· - - · - - · - - · - - ·

🍧芋泥芋圓牛乳刨冰
呢到刨冰打卡一流,外貌好靚
牛乳冰都係正常發揮,分量唔細
係牛乳冰之間都有芋圓,整體好食🍨🧊

🥛黑芝麻鮮奶
🍵岩茶烏龍茶