呢日嚟嘅cafe幾特別 係藏身於一間酒吧入面 夜晚燈紅酒綠🍷 日頭就係間好chill嘅cafe 呢間cafe仲係積極響應聯合國永續發展目標 會回收咖啡渣 為地球減廢出一分力 我同友人好認同佢哋嘅理念 所以嚟咗支持一下 叫咗佢地嘅意粉🍝雜菌黑松露忌廉意粉呢個意粉非常creamy 黑松露味一上檯就已經聞到 加埋有好多菇菌做配菜 好夠味道🍄 食完啱啱好 唔會太過膩 特色香辣橄欖油雜菌意粉呢個意粉就更加惹味🌶️ 配料雖然同之前嗰碟都係差唔多嘅嗰啲菇菌 但係加咗香辣橄欖油炒 味道就即刻唔同晒 有少少番茄味之餘仲有微微辣味🍅快樂堅果拿鐵咖啡咖啡飲落唔會太重奶味 都飲到咖啡嘅香 咖啡面頭有玫瑰鹽開心果 加強咗口感☕️ 係一款幾有特色嘅咖啡呢間餐廳真係好支持環保㗎 消費夠三次就會送一隻環保咖啡杯☕️ 下次就可以用嚟買咖啡喇😂

快樂堅果拿鐵咖啡
快樂堅果拿鐵咖啡