真係好耐冇食過燒肉,呢間燒肉店既肉都幾高質,而且份量好多,價錢又唔算貴,岩晒食肉獸!┄┅┄┅┄┅┄┅┄𖣒 澳洲M9和牛套餐 $870唔想揀食咩肉既話叫套餐就最方便。佢地有幾款套餐,我地就揀左一個中上價錢嘅。呢個餐可以食晒豬牛雞,而且有六碟肉+前菜同飯/麵,2個人一定夠食有凸。/ 前菜 /¸.·´¯❧ 日本溫泉蛋沙律¸.·´¯❧ 生菜配肉醬前菜3選2揀左呢2款,沙律仲大碗過menu個圖😂 d沙律菜同包肉既生菜都好新鮮爽口,超開胃!-/ 肉類 /¸.·´¯❧ 澳洲和牛里脊肉 配 月見汁¸.·´¯❧ 澳洲和牛牛板腱 配 月見汁¸.·´¯❧ 澳洲和牛肉眼¸.·´¯❧ 澳洲和牛肩翼板肉¸.·´¯❧ 醬燒豬五花¸.·´¯❧ 柚子胡椒雞頸肉呢6款肉款款都勁好食,最好食既係里脊肉,肥瘦適中,油花好靚,食落入口即溶咁~ 不過其他肉類都係超好食,記住點佢地既蛋汁,好好味!-/ 飯麵 /¸.·´¯❧ 牛繁溫泉蛋飯飯麵3選1我地揀左溫泉蛋飯,飯上面除左有溫泉蛋之外仲有紫菜絲同飯素,食落好香。-呢間燒肉店既肉真係幾高質,就連前菜同飯都好好味。但鋪頭既油煙真係好勁…好彩有locker可以擺褸同埋袋。評分:🌕🌕🌕🌖
┄┅┄┅┄┅┄┅┄
𖣒 澳洲M9和牛套餐 $870