2023-09-07
人生咩都要試下,第一次食猶太菜,估唔到又幾好食WOR依度環境好有異國風情,燭光晚餐,播住英文歌好浪漫,見到都有幾pair 情侶食Waitress 好Nice,態度好好,抵讚🫶🏻Mezze Platter Mezze Platter係開胃菜,以中東風味拼盤配口袋麵包(pita)依個拼盤有4種口味唔同嘅醬汁可以配,分別有蕃茄辣醬🥫鷹嘴豆泥,沙律菜,猶太特色花生醬。麵包有烤熱,食落好鬆軟,配埋特色既醬好食Home-made Kob自家制嘅烤牛肉球 ,油炸過外脆內軟,每一口都可以感受到牛肉既鮮美Moroccan Beef Cigars熱辣辣牛肉碎春卷都好出色,肉碎的味道濃郁,非常有咬口,微辣既牛肉好惹味同平時食既春卷唔同,真係純肉,唔會混合其他蔬菜Traditional BBQ Chicken In Skewers 這道傳統的烤雞串,雞肉外皮烤得金黃酥脆配料和調味料的調配得恰到好處,雖然得兩串,但佢一串既肉既已經好大塊好滿足,非常適合中意燒烤既食肉獸配菜有茄子🍆&辣椒,估唔到辣椒係酸既,幾特別Vietnamese Rice糯米飯鹹香好食,雖然唔知係用咩整,但我幾中意Grilled Norweg
Waitress 好Nice,態度好好,抵讚🫶🏻
Mezze Platter
Mezze Platter係開胃菜,以中東風味拼盤配口袋麵包(pita) 依個拼盤有4種口味唔同嘅醬汁可以配,
分別有蕃茄辣醬🥫鷹嘴豆泥,沙律菜,猶太特色花生醬。
麵包有烤熱,食落好鬆軟,配埋特色既醬好食
Home-made Kob 自家制嘅烤牛肉球 ,油炸過外脆內軟,每一口都可以感受到牛肉既鮮美 Moroccan Beef Cigars
同平時食既春卷唔同,真係純肉,唔會混合其他蔬菜
配料和調味料的調配得恰到好處,
雖然得兩串,但佢一串既肉既已經好大塊好滿足,非常適合中意燒烤既食肉獸 配菜有茄子🍆&辣椒,估唔到辣椒係酸既,幾特別
Vietnamese Rice
糯米飯鹹香好食,雖然唔知係用咩整,但我幾中意
Grilled Norwegian Salmon in Teriyaki Sauce 擺盤幾靚,三文魚烤得剛剛好 肉質較乾身紥實 ,
搭配檸檬&自家製既照燒醬,風味獨特
配埋香口既薯條,唔錯