2021-03-06 68 瀏覽
💛黃店💛< 𝓙𝓾𝓼𝓽'𝓮𝓻 𝓑𝓪𝓻 & 𝓡𝓮𝓼𝓽𝓪𝓾𝓻𝓪𝓷𝓽 >位於尖沙咀山林道, 餐廳內有特色擺設以及霓虹燈牌, 而且餐牌菜式名字驚喜, 餐牌更寫上" 製作需時,想快去M記 ", 表達唔少餐廳心聲, 非常有共嗚🙌墨西哥風味海鮮番茄意粉 $¹³⁸番茄醬再帶有香辣味🍅🌶️配菜為龍虎蝦🦐鮑魚, 味道都幾惹味。不過如果意粉份量可以再多啲, 就可以更加好啦💕MK鰻魚蛋包飯 $¹¹⁸鰻魚算厚身🐟配有店主秘製醬汁, 而雞蛋都幾滑溜🥚不過個人覺得有小小普通, 整體中規中矩。黑松露唐揚雞 $⁹⁸炸得香脆可口🐥黑松露醬帶有芝士味🧀味道唔錯。曲奇馬上瘋 $⁵⁴好重曲奇味🍪但味道偏甜, 如果可以落得輕手啲, 味道更能突出。海鹽櫻花奶昔$⁴⁷花味香甜🌸但味道一樣偏甜, 唔建議減肥人士飲用🙈⠀⠀⠀
💛黃店💛

墨西哥風味海鮮番茄意粉 $¹³⁸
墨西哥風味海鮮番茄意粉

MK鰻魚蛋包飯 $¹¹⁸
MK鰻魚蛋包飯

黑松露唐揚雞 $⁹⁸
炸得香脆可口🐥黑松露醬帶有芝士味🧀味道唔錯。
黑松露唐揚雞

曲奇馬上瘋 $⁵⁴

海鹽櫻花奶昔$⁴⁷
花味香甜🌸但味道一樣偏甜, 唔建議減肥人士飲用🙈⠀⠀⠀
海鹽櫻花奶昔/ 曲奇馬上瘋

2021-03-05