2018-03-25 204 瀏覽
甚少去山林道搵食既我今晚黎食個輕食呢間行健康style既餐廳 最出色就係自家製baglePastrami bagle $98好食指數:7/10呢個bagel 既料都幾豐富 有燻牛肉 醃黃瓜 蕃茄 瑞士芝士 忌廉芝士 伴碟有羽衣甘藍生菜其實以配料黎講 就一定唔健康 不過yolo!!! Bagle 口感煙韌 鐘意煙韌感覺既朋友一定會鐘意 而且好鐘意夾著火箭菜食 好fresh 好爽脆 cream cheese既份量都多 所以呢個bagel 我同朋友share 如果一個bagel 我就未必ko到 haha我覺得燻牛肉比煙三文魚更加夾 燻牛肉食落比較無咁咸Penne pasta with mushrooms and spinach cream sauce $108好食指數:6.3/10Portion好大 好夠兩人分享 不過冷氣比較大 意粉凍了之後就無咁好食 但趁熱食既時候 係幾al dente 菇菌都炒得香口 但菠菜汁就唔出眾Green daily blend - spinach + green apple+ kale+ pineapple + lemon $58好飲指數: 7/10好少係街上飲
甚少去山林道搵食既我
今晚黎食個輕食
呢間行健康style既餐廳 最出色就係自家製bagle
Pastrami bagle $98

好食指數:7/10
我覺得燻牛肉比煙三文魚更加夾 燻牛肉食落比較無咁咸
Penne  pasta  with  mushrooms  and  cream  sauce

好食指數:6.3/10
Green

好飲指數: 7/10
好少係街上飲果汁 因為覺得一定溝左糖水 又隔走曬d渣 不過呢杯唔同 佢無隔走渣 一路飲既時候飲到食物纖維 即刻幫我身體增加唔少纖維 果汁無加糖 天然既甜味已經好夠 以為好有草青味 非也 反而青蘋果味好出
同行友人都叫左杯orange 但甘荀味較重
Pastrami  bagle

成間cafe既環境好chillaxing 雖然食物唔係超有驚喜 但質素唔差 而且店員好熱情好nice 我應該會再返黎試其他
Green
  • Bagle