2024-11-06
有小法國感覺既 Odelice ,藍白配色💙🤍浪漫得黎又有格調🥰$538 既2人餐已經有餐湯、2小碟(頭盤/甜品)、2主菜,仲係standard size,價錢親民! 開胃南瓜甘筍忌廉湯,blend得綿密香滑,甘筍南瓜合奏出清新田園味道,配鬆軟牛油小包點。🍴𝐂𝐚𝐧𝐚𝐩é𝐬 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫 +$𝟑𝟎
法式點心拼盤有蟹肉他他,蕃茄紅甜椒蘸醬,迷你蛋批,炸黑松露蘑菇球,西班牙火腿。賣相精緻,最鍾意🩷炸黑松露蘑菇球,外脆內軟心,溢出松露香氣,仲有小蘿蔔可以蘸醬,小清新感覺! 🍴𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐬𝐞𝐥𝐬 𝟑𝟓𝟎𝐠 +*$𝟐𝟓
空運黑青口 白酒煙肉忌廉汁,由白酒加入煙肉碎、洋葱、忌廉煮製,味道濃郁白滑,軟嫩青口浸汁食,提鮮效果明顯🦞𝐖𝐡𝐨𝐥𝐞 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 +*$𝟏𝟑𝟓
原隻開邊烤龍蝦龍蝦肉面加添特調芥末荷蘭醬汁,味道濃厚,幼滑芝士layer,放幾滴鮮檸汁,肉爽鮮甜之餘,醬汁texture又幾creamy,鉗肉已預先去殼,好貼心。配上外脆內軟薯條,即炸入口香熱! 🥩𝐀𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐠𝐮𝐬 𝐓𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐥𝐨𝐢𝐧 +$𝟓𝟓
阿根廷安格斯牛脊肉非常厚切,肉質粉嫩,簡單海鹽調
浪漫得黎又有格調🥰
開胃南瓜甘筍忌廉湯,blend得綿密香滑,
甘筍南瓜合奏出清新田園味道,
配鬆軟牛油小包點。
🍴𝐂𝐚𝐧𝐚𝐩é𝐬 𝐏𝐥𝐚𝐭𝐭𝐞𝐫 +$𝟑𝟎 法式點心拼盤有蟹肉他他,
蕃茄紅甜椒蘸醬,迷你蛋批,
炸黑松露蘑菇球,西班牙火腿。
賣相精緻,
最鍾意🩷炸黑松露蘑菇球,
外脆內軟心,溢出松露香氣,
仲有小蘿蔔可以蘸醬,小清新感覺!
🍴𝐁𝐥𝐮𝐞 𝐌𝐮𝐬𝐬𝐞𝐥𝐬 𝟑𝟓𝟎𝐠 +*$𝟐𝟓 空運黑青口
🦞𝐖𝐡𝐨𝐥𝐞 𝐆𝐫𝐢𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐋𝐨𝐛𝐬𝐭𝐞𝐫 +*$𝟏𝟑𝟓 原隻開邊烤龍蝦
配上外脆內軟薯條,即炸入口香熱!
🥩𝐀𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐢𝐧𝐢𝐚𝐧 𝐀𝐧𝐠𝐮𝐬 𝐓𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐥𝐨𝐢𝐧 +$𝟓𝟓 阿根廷安格斯牛脊肉非常厚切,肉質粉嫩,簡單海鹽調味,肉味濃厚,配上鴨肝砵酒醬汁味道更昇華!
伴菜有蘆筍,燒薯粒外脆內香軟。
🍸𝐅𝐫𝐨𝐳𝐞𝐧 𝐒𝐭𝐫𝐚𝐰𝐛𝐞𝐫𝐑𝐢𝐭𝐚
有士多啤梨果茸既沙冰,以𝐭𝐞𝐪𝐮𝐢𝐥𝐚, 𝐭𝐫𝐢𝐩𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐜作base,入口清爽甜美!
👍🏻𝐋𝐞 𝐏𝐚𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐨𝐮𝐬𝐬𝐞 𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢 𝐯𝐨𝐝𝐤𝐚 𝐛𝐚𝐬𝐞,清新葡萄柚酸甜得黎帶微苦,增添了層次感。口感順滑清爽。