2023-03-16
˜”*°•.˜”*°• 齋啡。•°*”˜.•°*”˜✿ 牛油果雜錦素魚沙律碗 💵HK$128不得不讚呢個牛油果雜錦素魚個份量真係超級多, 而且非常之colorful😂上邊鋪滿左勁多三文魚同呑拿魚粒望上去已經好吸引, 但其實係用蒟蒻整既口感真係似到不得了, 真係好似食緊真實嘅三文魚咁另外佢配菜仲有好多, 有我鍾意嘅牛油果🥑 蕃茄仔🍅洋蔥🧅同埋有紫菜做點綴✨成件事超健康😂✿ 瑪格麗特薄餅 💵 HK$128Pizza 個餅底勁香脆😝仲有好香濃嘅蕃茄🍅同埋我鍾意食嘅火箭菜喺上面, 酸酸地好開胃😚✿ Early Grey Cake/ Matcha Red Bean 💵HK$48佢哋嘅蛋糕用嚟打卡真係一流📸靚到真係完全唔捨得食😂我個人嘅欣賞佢嘅抹茶紅豆, 抹茶大少少苦甘味, 又唔會太甜, 蠻不錯呢🫶🏻✿ Caramel Latte 💵 HK$50佢地既咖啡真係好值得一讚🙌🏻超香濃既咖啡味☕️佢哋嘅咖啡仲可以轉燕麥奶😚鮮奶超滑, 仲帶有淡淡的焦糖味, 但又吾會太甜, 的確幾出色🫶🏻✨👍🏻✿ Rose Latte 💵 HK$50Rose Latte 一樣都係好香既咖啡🫶🏻有玫瑰既香氣對女仔黎講真係幾治愈
✿ 牛油果雜錦素魚沙律碗 💵HK$128
上邊鋪滿左勁多三文魚同呑拿魚粒
望上去已經好吸引, 但其實係用蒟蒻整既
口感真係似到不得了, 真係好似食緊真實嘅三文魚咁
✿ 瑪格麗特薄餅 💵 HK$128
Pizza 個餅底勁香脆😝