2023-01-09 88 瀏覽
味道:⭐⭐⭐⭐⭐又到星期五 諗緊今晚去邊Happy Friday?🙆🏻‍♀️我諗呢間bar and restaurant都算係一個唔錯既選擇👀旺中又有啲靜 同時地理位置又極方便🤟🏻而且主食、串燒、飲品樣樣齊🥳❶脆皮鴨胸 明太子忌廉 意大利粉 $138意粉就好creamy 但同時又唔會好膩🫧扁意粉就比教硬 但同時都將醬汁鎖住🍝而且鴨胸份量都唔少 大約有6塊🦆❷香辣鮮檸檬皮脆炸雞翼 $68雞翼炸至金黃色💛 上枱時候熱辣辣又香噴噴☺️ 雞翼嫩滑可口 食落帶微微嘅檸檬香🍋而且雞翼仲係單骨嘅 食起上嚟更加方便🙌🏻❸一本翠玉瓜串 $28翠玉瓜既厚度岩岩好😋食落爽脆清甜 仲好多汁🫶🏻❹柚子黑椒雞腎串(2串)$38雞腎外形呈扁圓 口感爽脆彈牙🦷 食落帶微微嘅柚子香👍🏻軟硬適宜 食伴酒必備嘅小食🍻❺Key of ParadiseGin, Hojicha, Earl Grey, Lime, Apple呢杯就係呢到signature既cocktail之一🍹呢杯以茶做主調 酒精嘅味道就相對無咁突出🍵再加入左青檸汁同蘋果汁 飲落都幾fresh🍏❻Dry MartiniGin, Dry Vermouth 係嫁香艾酒啵
味道:⭐⭐⭐⭐⭐

旺中又有啲靜 同時地理位置又極方便🤟🏻
而且主食、串燒、飲品樣樣齊🥳

❶脆皮鴨胸 明太子忌廉 意大利粉 $138

呢杯就係呢到signature既cocktail之一🍹
呢杯以茶做主調 酒精嘅味道就相對無咁突出🍵
再加入左青檸汁同蘋果汁 飲落都幾fresh🍏

❻Dry Martini
Gin, Dry Vermouth
係嫁香艾酒啵調配  是一種加列葡萄酒🍇
酒感重口 味道帶點苦澀🥂