表弟跟朋友吃過,上次聚餐提起,叫可以去試一試,所以這次就和M先生來每日不同的糖水,一排過的汽水櫃,也有自助即點即榨橙汁機,過程即場可以看到榨出橙汁仲有多款甜品可以任揀,貴價雪糕都係任食最正必提係黃金軟殼蟹,爆汁的鹹蛋醬,係爆多地包住炸香的軟殼蟹,雖然好易膩但非常超級無敵地好吃,這是必必必必點的!肉桂味蝴蝶酥,甜甜地亦夠脆,唔會好硬一樂多士,上面原來是好像蟹肉沙律,幾有肉,咬落去多士仍然脆,做得不錯水煮龍利柳,魚肉夠厚亦好滑,食到陣陣麻辣味滷五花,好入味,五花切到一條條炆到好林,唔算好肥,而蛋亦好入味,入哂色刺身有水準,件件都色水靚,連帶子都十分鮮甜,全部一樣厚切,點幾多來幾多海膽帶子壽司係其中一件花款壽司,黎到靚靚仔仔,一D都唔醜,亦好鮮味至於左口魚、黑松露帶子、鰻魚壽司都係超正,細細件一口一啖,唔怕食得太飽花膠炆到好林,冬菇好軟,醬汁令我連平常唔食的菜都食埋龍蝦湯好濃郁,唔似有加水海膽茶碗蒸,海膽好靚,蛋蒸得好滑,好味天婦羅都不外乎南瓜、海老、蕃薯等等,雞翼同樣炸得出色,肉嫩Juicy,食到流口水海膽、鵝肝、三文魚親子手卷,紫菜好脆,夠新鮮,尤其鵝肝入口就溶,陣陣油香,冇得頂來到串燒

仲有多款甜品可以任揀,貴價雪糕都係任食

肉桂味蝴蝶酥,甜甜地亦夠脆,唔會好硬

水煮龍利柳,魚肉夠厚亦好滑,食到陣陣麻辣味
花膠炆到好林,冬菇好軟,醬汁令我連平常唔食的菜都食埋
龍蝦湯好濃郁,唔似有加水
海膽茶碗蒸,海膽好靚,蛋蒸得好滑,好味
來到串燒系列,牛舌燒得軟熟、玉子Q彈香甜….配上啤酒就一流….簡直係深宵享受佳品
每一檯可以人頭加錢就可以任食空運的即開生蠔,我和M先生吃不到這麼多,所以就沒有加了
一樂水準真心不錯,座位也得寬落,相對自助餐價錢亦抵食!