呢晚收咗工就過嚟尖沙咀食韓國菜🥰 我哋就嚟咗呢間超級隱蔽但好評不斷嘅 Bingo & Cook ,因為佢有好多幾特別嘅韓國菜式食❣️🍲 50cm Korean Seafood Stews ($380)一嚟到我哋就揀咗呢個超級大份嘅50cm韓國海鮮鍋,店員上台嗰陣時真係覺得有啲驚嘆😂 超級大鍋!入面真係有超多海鮮,包括有鮑魚、青口、蝦、蟹、魷魚同扇貝,冇諗過呢個價錢可以食到咁多海鮮😍 另外加左個韓國手工麵,加入湯底裏面好入味🤤🫔Seafood Pancake ($148)小食方面,我哋叫咗呢個海鮮煎餅,其實我當前完全冇諗過咁大份,但呢度係超級大份!兩個人完全食唔晒,起碼要四個人先至食得落🥲 煎餅超級足料,落咗唔同海鮮同香蔥落去煎,金黃香脆,點埋醋食好好味🤤🍳Kimchi Fried Rice ($108)最後我哋叫多個泡菜炒飯,越食越開胃,唔錯👌🏻☕️Americano ($30) Citron Tea ($32)飲品方面,叫咗個美式咖啡同埋韓式柚子茶,可以解辣解膩。整體而言,覺得上兩個成日都好滿意,一定會再返嚟食😋

🫔Seafood Pancake ($148)

🍳Kimchi Fried Rice ($108)
最後我哋叫多個泡菜炒飯,越食越開胃,唔錯👌🏻