2021-07-15 53 瀏覽
尖沙咀隱秘餐廳, 因為佢唔係大街, 加上我食個日係平日, 所以人流唔算多,餐廳裝修主要以黃色為主, d 位坐得幾舒服👍🏻我地叫左set dinner, 包左餐湯/沙律🥗 主菜同埋野飲🍹 整體食物質數唔錯 😋我地叫左虎蝦意粉🍝 同埋肉眼扒🥩 野飲叫左佢地signature homemade lemonade🍹 虎蝦意粉軟硬適中 👍🏻 忌廉汁亦到好creamy 😋 虎蝦亦算彈牙, 但個人口味問題, 覺得生洋蔥味比較重 😂肉眼扒超軟熟, 有牛味👍🏻 加上小小調味已經好好食😋 同埋有好多配菜 🥦 值得推介Homemade lemonade 味道唔錯, 加上夢幻既粉紫色 😍 好靚呀 🥰味道 🌕🌕🌕🌖🌑環境 🌕🌕🌕🌗🌑服務 🌕🌕🌕🌖🌑性價比 🌕🌕🌕🌖🌑小貼士❤️ 我係係OpenRice book 枱既,有9折 👍🏻

味道 🌕🌕🌕🌖🌑
環境 🌕🌕🌕🌗🌑