2022-09-07
尖沙咀最近有一間新開以飛行為主題嘅餐廳,原來係Holly Brown副線 ✈️ 裝修好有心思,有好多打卡位例如飛機艙、航廈指示牌同時區鐘,非常有新意,等大家可以去過下旅行癮💺🛄😆食物方面都幾不錯!🐷慢煮乳豬配薯角 ($338)乳豬燒得恰到好處,外皮香脆,豬肉肉質嫩滑👍🏻 薯角都好食!🍚雜菌帶子黑松露忌廉意大利飯 ($188)帶子都幾鮮甜,不過黑松露味比我想像中淡,可能因為意大利飯混合咗蔬菜粒所以雜菜味較濃🙈🍵🍞抹茶紅豆丹麥吐司 ($138)本身以為係雪糕點知係gelato,口感更綿密😍 抹茶味非常香濃仲帶點回甘!Danish Toast口感鬆軟,加上煙韌嘅mochi同十勝紅豆,每一啖都係好正,推介大家要試呢個!P.S.店員一擺低5秒後個鯛魚燒就飛咗落嚟,請原諒我影唔切佢原本個靚啲嘅樣🤣🍟黑松露薯條 ($70)建議大家可以預約「窗口位」一邊望住窗外景色一邊食嘢,窗口嘅景色 (LED Screen)會間唔中轉去唔同地方㗎,咁就真係好似搭緊飛機咁遊歷世界✈️
🐷慢煮乳豬配薯角 ($338)
乳豬燒得恰到好處,外皮香脆,豬肉肉質嫩滑👍🏻 薯角都好食!
🍚雜菌帶子黑松露忌廉意大利飯 ($188)
🍵🍞抹茶紅豆丹麥吐司 ($138)
🍟黑松露薯條 ($70)
抹茶紅豆丹麥吐司