2022-10-21 44 瀏覽
今日同老公去慶祝12周年紀念,我哋搵咗一間網上都幾好食平嘅高級日本餐廳,但係佢嘅性價比非常高👍🏻今次都係叫好滿足咁過左個周年紀念❤️❤️菠菜水母嘅前菜配和風汁今次個前菜係用汁煮姫粒貝,再加上佢地配上的靜岡縣產水果蕃茄,依個配搭會令到個味道更加突出和鮮甜的感覺!❤️北海道馬糞海膽,富山灣白蝦,三文魚籽醬油漬另外仲有呢個拼盤的食物,依個係分別有3款不同口味的食物,我自己就最愛個馬糞海膽,因為非常鮮甜。❤️笛鯛魚依款白身魚一向都係油脂豐富的,佢今次依個都好鮮甜,仲非常肥美tim,入口即溶嘅感覺!❤️北海道帆立貝配馬糞海膽頭先個海膽都好好食,佢哋依個海膽配帆立貝都好肥美,食落口非常鮮甜,依兩個加埋都好配。❤️鰆魚依個最尾一個魚係用稻草煙燻烹調,佢嘅調味非常足夠,仲好入味,食落魚都好爽口👍🏻
❤️菠菜水母嘅前菜配和風汁
❤️北海道馬糞海膽,富山灣白蝦,三文魚籽醬油漬
❤️笛鯛魚
❤️北海道帆立貝配馬糞海膽