今日係尖沙咀附近番工,平日聽同事介紹呢間cafe,今次就黎同同事試一試!我地叫左外賣,店員好細心咁幫我地pack好飲品同埋有個盒仔裝著三文治,呢個packing 好值得一讚!☕️Flat white澳白咖啡(熱)同事叫咗杯咖啡,好欣賞佢地咖啡豆嘅烘焙度!入口幼滑,好香,加上拉花好靚,值得一黎試下咖啡啊!🍵焙茶鮮奶(凍)好濃嘅焙茶味,就算啲冰融咗都飲得出茶嘅甘味,加埋鮮奶好好飲,比例岩岩好!最值得讚係叫咗少甜真係有少甜,唔會蓋過啲焙茶味。🥪煙三文魚青瓜三文治三文治最緊要麵包,mood coffee嘅麵包烘得表面好脆內裡好鬆軟!三文魚表面有千島醬,底有好多片青瓜,口感好豐富,青瓜好爽口,加埋醬會好易入口,令到食左呢份三文治唔會乾而又好好味!🥑牛油果雞胸三文治首先好欣賞雞胸,係煮到啱啱好,而且有用心調味,加埋牛油果同埋沙律醬,成個口感好夾!同埋佢地嘅三文治都好打卡able,賣相好靚!

☕️Flat white澳白咖啡(熱)

🍵焙茶鮮奶(凍)
最值得讚係叫咗少甜真係有少甜,唔會蓋過啲焙茶味。

🥪煙三文魚青瓜三文治

🥑牛油果雞胸三文治