.霸王川莊 (國際廣場) (尖沙咀)尖沙咀彌敦道63號國際廣場25樓2501號舖@sichuan_house 小編一直都好鍾意食呢間嘅川菜,原本鋪位係K11,而家搬咗過嚟I square 😎, 餐廳景觀開揚咗& grand 左,仲可以望到維港添,望到對面海摩天輪同埋國金🥰正!而且小編發現佢哋嘅菜單都有d不同👀叫咗瑪惱紅油棒棒雞,干鍋辣子爆肥腸,孜然香酥羊腩,雙味小籠包,家常手抓餅,甜奶迷你小饅頭,拔絲香蕉,最後食辣嘢當然要叫杯嘢飲飲下啦,我哋就叫咗柚子冰茶同芒果鳳梨椰子特飲瑪惱紅油棒棒雞類似手撕雞咁樣,上面有個麻辣油有糖衣包住,可以俾我哋敲碎佢,好適合打卡,味道都唔錯,唔會話太辣,麻醬會比較重味d😉干鍋辣子爆肥腸,小編極力推介,裏面充滿勁多茶樹菇,同埋炸咗嘅大腸,真係有啲辣同麻,越食越high😉孜然香酥羊腩,羊腩超肥美,充滿孜然粉, so Yummy!雙味小籠包,原味加麻辣嘅小籠包,各有特色,麻辣小籠包裏面充滿麻辣油,一咬落去流晒出嚟😎最後剩返啲冇咁刺激嘅嘢,家常手抓餅,小編覺得佢整得幾好味,而且唔會有油膩嘅感覺,好鬆脆,一層層酥皮甜奶迷你小饅頭,小編同朋友最愛嘅甜品之一,炸小饅頭再配
霸王川莊 (國際廣場) (尖沙咀)
尖沙咀彌敦道63號國際廣場25樓2501號舖

@sichuan_house

孜然香酥羊腩,羊腩超肥美,充滿孜然粉, so Yummy!

甜奶迷你小饅頭,小編同朋友最愛嘅甜品之一,炸小饅頭再配上煉奶,好似旺旺小饅頭咁😂😂😂,每次都食晒人哋啲煉奶

拔絲香蕉🍌,好適合打卡,平時好少食到,香蕉出面包住啲脆糖衣, so sweet 🫶🏻

整體來講,小編覺得都好滿意,而且依家景觀開陽左,而且食物嘅質素都好高質,再配上靚嘅景色,prefect 😎