2024-11-16 462 瀏覽
里木壽司鐵板燒,佢嘅環境舒適得令,室內裝潢十分時尚,加上採光充足,令人心情大好。今次我哋一班餓鬼決定先黎條燻櫻花木煙關西鯖魚🥇。呢條鯖魚真係唔遜顏色,清理得好乾淨,肉嘅份量都剛剛好👍🏻,配上潮味濃郁嘅櫻花木頭燻煙,口感更上一層樓😋😋。甘鯛立鱗燒配自家製忌廉洋蔥醬就位居次席🥈,魚肉又厚又彈,加上洋蔥醬,一試成主顧呀👏。北海道松葉蟹配土佐醋果凍更加係一試難忘,松葉蟹🦀新鮮、味美,配上土佐醋果凍清新回甘,咁多美味,我哋肯定喺今晚飽嘅掛。如果你鍾意吃壽司,你一定要試下燒吞拿魚腩壽司同北寄貝壽司,每一件壽司都仔細烹調,味道非常搶鏡👌。為咗慶祝朋友嘅生日,最後佢哋端出一個壽司蛋糕🎂,呢個真係驚喜,外形就似蛋糕,但實質係精緻嘅壽司,我哋每個人都讚賞有加🈵。無論你去邊度食飯,里木壽司鐵板燒絕對係你嘅首選。

無論你去邊度食飯,里木壽司鐵板燒絕對係你嘅首選。