雪寮又有新野😍😍😍今日落嚟K11宜家傢俬買嘢,口痕上去雪寮諗住食吐司!點知見到原來最近出咗雪糕😍😍😍有幾款雪糕都非常特別,姜檸脆棗雪糕真係第一次見,非常新穎!洛神草莓滋潤雪糕,呢一款睇落似士多啤梨醬,下次試吓先!今次我叫咗椰皇雪糕,非常有驚喜!雪糕奶味香濃,食到底下原來充滿雪耳😱😱😱😱真係估唔到,非常足料!另外仲叫咗兩份奶酥吐司!一份係可可奶酥配雲呢拿奶酥,另一份係伯爵茶橙味奶酥配抹茶奶酥❤️伯爵茶奶酥中有橙味非常特別,香氣十足!而且麵包軟熟,焗完都保持到狀態,好食!個人最喜歡可可奶酥,朱古力味嘅嘢真係冇得輸,而且奶酥非常厚身,真係厚厚地塗上去!兩個人食一片就啱啱好!除咗甜味嘅奶酥,仲有提供鹹味嘅厚吐司,例如蘭王旦芝士厚吐司!好想試,可惜今次太飽,下次再嚟一定要試吓!
雪寮又有新野😍😍😍