2023-05-06 40 瀏覽
同朋友去咗尖沙咀金巴利廣場呢間西班牙菜食晚餐,開心可以一起分享生活、分享美食☺️呢間餐廳環境舒適、空間感大坐得好舒服,有室內& 戶外坐位。我哋叫左幾款的話Tapas & Paella 🥘 都好好食,賣相靚食物又高質👍🏻💛Crazy Heavy Veggies Plate💛有洋蔥圈、脆片、粟米、芝士、墨西哥莎莎,全部野撈埋一齊食好正,脆片帶有少少微辣,洋蔥圈炸得好香脆,呢個作為開胃前菜真係無得頂👏🏻 配埋佢地送嘅Cocktail welcome drinks 🍹 真係好夾。💛Crab Meat Tortilla💛蟹肉奄列~ 呢個裡面係有好多蟹肉的蛋餅,蛋味濃。💛Blue Belly Shrimps & Clams Paella 🥘💛西班牙藍肚蝦大蜆燴飯~ 呢個主菜我超級鍾意,每一粒飯都吸收晒海鮮的汁,調味又香,大蜆好厚肉鮮甜,蝦也爽彈鮮味😋Services:All staff are nice and friendly.

呢間餐廳環境舒適、空間感大坐得好舒服,有室內& 戶外坐位。

💛Crazy Heavy Veggies Plate💛

💛Crab Meat Tortilla💛
蟹肉奄列~ 呢個裡面係有好多蟹肉的蛋餅,蛋味濃。

Services:

2023-05-03
  • Spanish Blue Belly Shrimps & Clams Paella
  • Crazy Heavy Veggies Plate