2023-05-03
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥 📍城寨煲皇呢間一入門口就見到好多霓虹燈作裝飾嘅牆壁,入到去則似西餐嘅座位佈置,好多人食勁熱鬧☺️食完覺得好高質,啲配料份量又多~湯底點佐雞煲翅,首先店員叫我地飲佐湯先,舀晒啲雞煲翅俾我地🙈真材實料味道好香好濃郁~雞煲翅仲大大塊好正十分美顏😉🤍手切滑牛肉手切滑牛肉鮮嫩,肉質柔軟,口感滑嫩,且營養豐富。沾埋店舖提供嘅醬汁,好正😽🤍棉花魚肚肚內鮮嫩可口,味道鮮美,大大塊好爽口好味~出面打邊爐都少見有得嗌魚肚😼推薦!!🤍紅薯粉份量十足,食到最後我地都係食唔曬🥺薯粉係扁狀的,食落口爽口彈牙~🤍潮汕爆汁牛丸牛丸肉質彈牙,口感十分不錯。一開始食有粒真係爆曬汁勁juicy 🤨🤍非凡牛胸爽以牛胸肉為主肉質鮮美、嫩滑,口感爽口彈牙😗份量十足勁多塊🤍美國殼飼肥牛肥牛切得厚薄適中,雪花分佈平均,肉質更為鮮美,口感豐富。
📍城寨煲皇
🤍手切滑牛肉
🤍棉花魚肚
🤍紅薯粉
🤍潮汕爆汁牛丸
🤍非凡牛胸爽
以牛胸肉為主肉質鮮美、嫩滑,口感爽口彈牙😗份量十足勁多塊
🤍美國殼飼肥牛
肥牛切得厚薄適中,雪花分佈平均,肉質更為鮮美,口感豐富。