招聘中
月薪
餐廳: Amitie Kitchen
資訊:

2020-02-19 1262 瀏覽
雖然近排疫情嚴峻,但良心餐廳都係要支持😎😎一到門口就見到好有人情味嘅學生同醫護優惠告示,香港人梗係要幫襯下啦呢到仲好關心客人衛生架,門口位置就有搓手液比客人消毒,咁就食得放心👍👍野食方面我地叫左個晚市套餐侍應會先送上免費的麵包,都幾鬆軟,加埋餐湯一齊食都幾唔錯~蘑菇湯蘑菇味好出,但可能無落忌廉口感稍為唔夠滑,不過夠哂味幾好飲😊頭盤揀左大蝦甜橙﹑茴香沙律,蝦都幾新鮮,加埋甜橙同加左醋嘅沙律夠哂醒胃😆主菜我地就要左香煎法國鴨肝意大利飯伴陳醋甜醬,意大利飯軟硬適中,不過主要驚喜係鴨肝,外表煎香內裏鬆軟,一啖咬落去有好濃嘅鴨香味,加埋陳醋甜醬中和佢稍為油膩嘅口感,值得一試😍😍除左晚餐set我都仲叫左個火炙海膽芝焗松蟹膏大啡菇同美國牛腹膜柳大啡菇非常足料,上面滿滿嘅松蟹膏再加上半熔嘅芝士同鮮甜海膽,口感非常有層次,味道仲估唔到咁夾, 值得推介😋牛腹膜柳肉身會靭少少,但牛味非常突出,一啖咬落去仲勁多肉汁,六成熟岩岩好,表面仲燒到些少炭燒味,真心好食👍👍
雖然近排疫情嚴峻,但良心餐廳都係要支持😎😎
野食方面我地叫左個晚市套餐

侍應會先送上免費的麵包,都幾鬆軟,加埋餐湯一齊食都幾唔錯~

大蝦甜橙﹑茴香沙律

香煎法國鴨肝意大利飯伴陳醋甜醬

火炙海膽芝焗松蟹膏大啡菇

美國牛腹膜柳

2020-02-09
香煎法國鴨肝意大利飯伴陳醋甜醬
火炙海膽芝焗松蟹膏大啡菇
美國牛腹膜柳
  • 烤燒大啡菇、焗釀北海道帶子、虎蝦意大利飯伴龍蝦汁
  • 鵝肝