♡ 尖沙咀高質足料火鍋 ~ 胡爐 ♡-呢幾日凍返 就好想去打邊爐 🍲 馬上就約朋友收工打邊爐呢間火鍋店一直都好想試😆 事關佢嘅湯底好足料 仲好高質,而且喺香港開咗好幾間分店🥰一入到門口,就見到裝修以中國風為主,極具格調。- ♡ 濃湯佛跳牆雞翅鍋 ♡ $398 一嚟到已經聞到好香嘅雞湯味~ 入面有鮑魚、花膠、海參、魚翅、鮮雞等等配料,每一啖都好鮮甜。淨係飲佢個湯都已經覺得好補🤤。 -♡ 胡爐牛拼盤♡ $398極力推薦呢個拼盤 牛好新鮮~ 每個部位都可以試吓👍入面有安格斯手切牛、手切肥牛、霜降牛粒、牛胸爽、牛舌芯同牛頸脊。油脂分布平均,牛味濃郁。-♡ 餃子🥟拼盤 ♡ $128 總共有五款嘅餃子。我最鍾意都係鮮蝦雲吞、魚皮餃同埋韭菜餃~ 佢嘅餃子真係好好食,全部都皮薄餡靚🫰-♡ 丸類拼盤 ♡ $128 粒粒都新鮮手打。有墨魚丸、芫荽牛肉丸、牛肉丸、黑松露墨魚丸同蝦丸,滿足晒多個願望🥹 我最鍾意食就係牛肉丸 ,勁多汁~ 其他丸就爽口彈牙👍 -♡ 蔬菜拼盤 ♡ $63友人好鍾意食菜🥗 呢個拼盤真係啱晒佢~ 入面有油麥菜、生菜🥬、白菜同娃娃菜。性價比好高。#❥ 如果黎開尖沙咀打邊
♡ 尖沙咀高質足料火鍋 ~ 胡爐 ♡

呢幾日凍返 就好想去打邊爐 🍲
馬上就約朋友收工打邊爐
呢間火鍋店一直都好想試😆
事關佢嘅湯底好足料 仲好高質,
而且喺香港開咗好幾間分店🥰
一入到門口,
就見到裝修以中國風為主,
極具格調。

♡ 濃湯佛跳牆雞翅鍋 ♡ $398

一嚟到已經聞到好香嘅雞湯味~
♡ 胡爐牛拼盤♡ $398

♡ 餃子🥟拼盤 ♡ $128

總共有五款嘅餃子。
♡ 丸類拼盤 ♡ $128

粒粒都新鮮手打。
♡ 蔬菜拼盤 ♡ $63

友人好鍾意食菜🥗
呢個拼盤真係啱晒佢~
入面有油麥菜、生菜🥬、白菜同娃娃菜。
性價比好高。
#
❥ 如果黎開尖沙咀打邊爐~
呢間我真係極力推薦😉
打完邊爐,
真係有一種飲飽食醉嘅感覺❣️
⇢店鋪資料:
胡爐 (尖沙咀)
尖沙咀厚福街8號H8 16樓
#

#hkig #hk #hkfoodie #hkgirl #foodie #hkfood #foodstagram #foodblogger #foodgasm #香港美食 #香港好去處 #香港小店 #相機食先 #手機食先#拍拖好去處