2018-09-15
深圳超紅茶鋪—喜茶的港版😳😳 不過我就未試過係深圳喜茶飲同款飲品 比較唔到邊間好飲啲😫.超級水果四季春 HKD42;不專業評價:6.5/10|橙🍊|青檸|百香果|蘋果🍎|檸檬🍋|西瓜|42蚊一杯果茶 好貴阿 不過份量都唔細既🙈個樣望落都好靚仔 入面有好多種水果 影相一流🤪 飲落 水果味唔假 酸酸甜甜 好消滯👍🏻好適合夏天飲 消暑🌞.芝士靜岡綠茶🍵 HKD35;不專業評級:7.5/10試飲之前其實怕怕地 感覺好似會中伏咁🙈 但飲完好驚喜😍😍真係好鬼好飲‼️ 完全係物超所值‼️ 打開個杯蓋 大大啖咁一次過飲到芝士同抹茶 真係無得頂‼️好有抹茶味 綿密濃郁☁️又唔會覺得太甜太苦😍讚👍🏻 不過如果芝士可以加多少少咸味就好拉🙈.布蕾奶茶 + 珍珠 HKD35 + HKD5;不專業評級:6/10奶茶滑 但茶味唔太濃🧐 奶味較重 啲珍珠煙韌但口感偏實🙁 雖然佢唔難飲 但我會寧願用呢個價錢飲芝士靜岡綠茶🍵😍.推薦度:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗(滿分十個)
|橙🍊|青檸|百香果|蘋果🍎|檸檬🍋|西瓜|
推薦度:🌕🌕🌕🌕🌕🌕🌗(滿分十個)