2022-09-04 30 瀏覽
繼上次帶mami去尖沙咀打邊爐後 今次有又做孝順女 帶mami去海防道一間新開ge餐廳食好西 呢間主打食火鍋同燉湯蒸飯 我地揀左食燉湯蒸飯set $78 per set 黃金茶樹菇燉花膠湯我揀左呢款 woo 好鮮甜 好足料 睇番menu 每款燉湯都有唔同功效 呢款又抗衰老 又去袪水腫 有益又好飲 川貝海底椰鱷魚湯mami揀左呢款 我試左幾啖 飲落去好滋潤好舒服 一樣係好足料 mami好滿意 蟲草花北菇滑雞蒸d雞真心好滑 有好多件雞 超足料 特別要讚同蒸飯 mix埋d雞蒸出黎ge雞油 所有精華入晒d飯 超正超香 桃膠肉餅蒸飯蒸肉餅飯食得多 用桃膠黎蒸肉飯 呢個combination真係第一次食 咦 出奇地 又幾夾wor 加左桃膠好有益 增加骨膠原 美顏upup 總括而言 燉湯蒸飯set真係又平又有飯 又健康 見佢ge火鍋都幾吸引 下次一定要試埋

黃金茶樹菇燉花膠湯

川貝海底椰鱷魚湯