2024-12-09
禮拜日同屋企人第一次過黎飲茶,唸住對住個靚景食好野。依度星期日Lunch都唔係多人,可以坐到窗邊位,景色係真係唔錯。但係!我地落完單等左20分鐘,咩都冇上過⋯ 🥲以為佢上菜慢,搵個樓面催,個樓面話會即刻幫我地跟進。點知⋯⋯ 等多15分鐘,遲過我地黎嘅都有兩籠點心,成件事係好奇妙。於是我地又搵另一個樓面問,係個刻大家先發覺原來成張點心紙佢地收左之後係冇落過!!!我地就咁白白餓住等左咁耐!!!!🔪跟住佢地話好快幫我地落翻單。食食下冇啦啦黎左碟冇叫嘅菜芯,然後佢地對完單又發覺落錯單。🙄隔左陣,心唸個金魚餃咁耐都未黎嘅,原來又漏左單。🫠個金魚餃係打卡able嘅,但唔好食,個皮厚到呢。。。跟住同個經理反映,個經理同其他樓面一樣,諸多藉口淨係不停唔好意思,跟住就話比我地3個鐘免費泊車。結果!最後埋單,另一個樓面同我地講,西九淨係做到2個鐘免費泊車,冇3個鐘。跟住啊經理黎,一開始仲口硬同佢同事講「比多張飛佢咪吸到3個鐘囉」「你落去試左先」,越聽越唔對路,佢同事都強調得2個鐘,講多兩講啊經理就突然又諸多藉口話咩「誤會左」「以為你地2部車」「我地淨係比到2個鐘」「唔好意思」。。。依度D樓面除左操一口流利
但係!
依度D樓面除左操一口流利普通話外,大家真係唔好expect too much,全部好似未培訓完成咁就出黎。
依度D點心仲要唔係特別好食,除左味椒鹽九肚魚,其他點心都好普通,完全唔值衣個價,性價比極低,冇可能再黎!