2016-06-21 1099 瀏覽
日式放題唔係特別好食係正常既,但每間都總有某幾樣好食,先會吸引到人去。呢間野最大的特點唔係野食,係佢中途叫賣的限量食品,生𧐢,湯,甜品個d。講真食得放題任食先係正常加麻,又要排隊,又要打卡,又要搶,d野又唔係咩貴野,又唔係好食。不過爭到反泥人冇我有的心理作用,好似將d野食昇華到另一個層次,所以個個都舉手舉得咁開心。野食方面三文魚,帶子係ok既,蟹粥係好食既。其他就唔好題喇,個個都推薦的燒羊架都成啖油,d即開生𧐢睇住佢連殼都合唔埋,仲叫咩「生」𧐢,幾時開都一樣啦。最慘既係反到屋企仲要肚痾(我地5個人去,2個痾,o個日淨係一齊食過放題姐)咁我都不排除係我地兩個同時身子/抵抗力差既可能性既。個人認為呢間野不但算唔上好食,連抵食都算不上。

2016-06-18
生日